Home > Team

Even voorstellen.

Nike Shoes Mijn naam is Attie van Herwijnen. Samen met mijn man woon ik in Harderwijk. We zijn de gelukkige ouders van een zoon (Jasper) en een dochter (Pascalle).
Eigenlijk weet ik niet anders dan dat ik verloskundige wilde worden.
Gelukkig heb ik deze droom waar kunnen maken en werk ik sinds 1999 met heel veel plezier hier in Ermelo. Nog altijd vind ik het heel bijzonder om zwangeren en hun partners te mogen begeleiden tijdens zó’ n speciaal moment in hun leven. Iedere zwangerschap en bevalling is uniek. En ik vind het een uitdaging om iedereen ook op een persoonlijke en unieke wijze te begeleiden. Een zwangerschap begeleiden bestaat namelijk uit zoveel méer dan puur medisch handelen.
Het meest speciale moment vind ik de eerste minuten na de geboorte; een kind dat net op de buik ligt en de reactie van de ouders. Dat blijft me steeds weer inspireren en doet me beseffen dat ik het mooiste beroep ter wereld heb.
BIG nr 39050299703

Nike Shoes On Sale Mijn naam is  Odéje Aardema, geboren in 1969. Ik ben getrouwd, woonachtig in Ermelo en we hebben twee dochters en één zoon, alledrie tieners. 
Op de lagere school had ik maar één wens: ik wilde dolgraag verloskundige worden. In 1993 ben ik afgestudeerd als verloskundige en vijf maanden later ben ik hier in Ermelo komen werken.
Ik probeer mijn werk met passie en liefde te doen. Ik geniet ervan om vrouwen en hun partner in hun zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed mogelijk te begeleiden. Ik probeer mijn uiterste best te doen om jullie op deze bijzondere en ingrijpende tijd in jullie leven zo goed mogelijk terug te laten kijken.
BIG nr 39032856203

Nike Shoes Mijn naam is Edith Sijmons. Ik ben geboren in 1974 en sinds september 1997 ben ik verloskundige. Ik ben begonnen in de omgeving van Amstelveen; ik heb daar ook gewerkt in een trio praktijk tot 2006. Sinds 1 januari 2006 ben ik geassocieerd met Attie en Odéje.
Ik ben getrouwd met Ferry en samen hebben wij 2 kinderen: Roos en Bas.
Eigenlijk wilde ik van jongs af aan al in de zorg werken. Dat ik verloskundige wilde worden weet ik vanaf mijn 12e. Ik vind mijn vak nog altijd zeer bijzonder en ik zie het als een voorrecht dat ik zo’n bijzondere gebeurtenis in het leven van mensen mag begeleiden. Het is een zeer afwisselend beroep waarbij je de verschillende stappen van zwangerschap, bevalling en de periode hierna mag begeleiden. Het is dan altijd de kunst om dit voor iedereen op een zo goed mogelijke wijze te doen. Ik hoop dan ook dat wij er samen een bijzondere tijd van kunnen maken!
BIG nr 19048379503

 

dossiers

kinderwens

zwangerschap

bevalling

kraamtijd

“Er is altijd tijd en ruimte genoeg om te praten hoe het gaat”
Angela
“De liefde die alle dames voor het vak hebben, is heel fijn om te ervaren”
Angela
“Top verloskundigen waar je je thuis bij voelt”
Maaike

Ontwerp: Inzpire Design & Communicatie | Webdevelopment: Haagen Internet