Home > Team

Even voorstellen.

Nike Shoes Mijn naam is Attie van Herwijnen. Samen met mijn man woon ik in Harderwijk. We zijn de gelukkige ouders van een zoon (Jasper) en een dochter (Pascalle).
Eigenlijk weet ik niet anders dan dat ik verloskundige wilde worden.
Gelukkig heb ik deze droom waar kunnen maken en werk ik sinds 1999 met heel veel plezier hier in Ermelo. Nog altijd vind ik het heel bijzonder om zwangeren en hun partners te mogen begeleiden tijdens zó’ n speciaal moment in hun leven. Iedere zwangerschap en bevalling is uniek. En ik vind het een uitdaging om iedereen ook op een persoonlijke en unieke wijze te begeleiden. Een zwangerschap begeleiden bestaat namelijk uit zoveel méer dan puur medisch handelen.
Het meest speciale moment vind ik de eerste minuten na de geboorte; een kind dat net op de buik ligt en de reactie van de ouders. Dat blijft me steeds weer inspireren en doet me beseffen dat ik het mooiste beroep ter wereld heb.
BIG nr 39050299703

 Mijn naam is  Odéje Aardema, geboren in 1969. Ik ben getrouwd, woonachtig in Ermelo en we hebben twee dochters en één zoon, alledrie tieners. 
Op de lagere school had ik maar één wens: ik wilde dolgraag verloskundige worden. In 1993 ben ik afgestudeerd als verloskundige en vijf maanden later ben ik hier in Ermelo komen werken.
Ik probeer mijn werk met passie en liefde te doen. Ik geniet ervan om vrouwen en hun partner in hun zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed mogelijk te begeleiden. Ik probeer mijn uiterste best te doen om jullie op deze bijzondere en ingrijpende tijd in jullie leven zo goed mogelijk terug te laten kijken.
BIG nr 39032856203

 Mijn naam is Edith Sijmons. Ik ben geboren in 1974 en sinds september 1997 ben ik verloskundige. Ik ben begonnen in de omgeving van Amstelveen; ik heb daar ook gewerkt in een trio praktijk tot 2006. Sinds 1 januari 2006 ben ik geassocieerd met Attie en Odéje.
Ik ben getrouwd met Ferry en samen hebben wij 2 kinderen: Roos en Bas.
Eigenlijk wilde ik van jongs af aan al in de zorg werken. Dat ik verloskundige wilde worden weet ik vanaf mijn 12e. Ik vind mijn vak nog altijd zeer bijzonder en ik zie het als een voorrecht dat ik zo’n bijzondere gebeurtenis in het leven van mensen mag begeleiden. Het is een zeer afwisselend beroep waarbij je de verschillende stappen van zwangerschap, bevalling en de periode hierna mag begeleiden. Het is dan altijd de kunst om dit voor iedereen op een zo goed mogelijke wijze te doen. Ik hoop dan ook dat wij er samen een bijzondere tijd van kunnen maken!
BIG nr 19048379503

_____________________________________________________________

Verloskundige praktijk of multifunctioneel centrum?

Wij kiezen met volle overtuiging puur voor de verloskundige praktijk. Om te doen waar ons hart ligt: ouders begeleiden in die belangrijke en speciale periode waarin hun leven gaat veranderen en waarin ze uit mogen kijken naar de komst van een kind.

Dat is het vak waar wij ooit voor gekozen hebben en wat wij het allerliefste doen. Zonder randzaken eromheen, zodat we zoveel mogelijk tijd en aandacht hebben voor alle gezinnen die voor onze praktijk gekozen hebben.

Ook het werken zonder assistente is een hele bewuste keuze die daaruit voortvloeit. Zodat jullie altijd direct ons aan de telefoon krijgen als je belt en vragen of andere zaken direct besproken en beantwoord kunnen worden. Zo leren we jullie ook het beste kennen.

Persoonlijke zorgverlening staat bij ons voorop en de zwangere met haar partner staat centraal!

Natuurlijk hebben we daarnaast goede contacten en korte lijnen met verschillende kraamcentra / zelfstandige kraamverzorgenden, lactatiekundigen, CJG enz.

We werken al sinds 2006 met z’n drieën samen en hebben gezamenlijk ruim 75 jaar ervaring. We hopen er nog heel veel jaar aan vast te mogen knopen en zijn erg blij met, en dankbaar voor het vertrouwen dat we steeds weer van jullie krijgen!

 

dossiers

kinderwens

zwangerschap

bevalling

kraamtijd

“Stuk voor stuk lieve mensen. Ook bij en na de bevalling zijn ze erg betrokken!”
Wendy
“Betrokken, professioneel en enthousiast ”
Marion
“Alle drie de keren hebben we de zorg en begeleiding als prettig en bovenal kundig ervaren”
Nicole

Ontwerp: Inzpire Design & Communicatie | Webdevelopment: Haagen Internet